الحصول على ملفك الشخصي الخاص
المؤلفون المشاركون
- Sobhy Mohamed MohsenProfessor, Department of Food Science, Faculty of Agriculture, Cairo Universityبريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg
- Ahmed Mahmoud AlianProf., Department of Food Science, Faculty of Agriculture, Cairo Universityبريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg
- Reda Mahgoub Mohamed- Cairo university -Associate Professor - in Department of Food science - faculty of Agricultureبريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg
- Abdalla AmmarProf. of Food Science, Food Science Department, Faculty of Agriculture, Cairo University.بريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg
- Koula DoukaniPhD in Food Biotechnology, Ibn Khaldoun University (Tiaret) -Algeriaبريد إلكتروني تم التحقق منه على univ-tiaret.dz
- Youssef Moustafa RiyadProf. of Food Science , Faculty of Agriculture, Cairo Universityبريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg
- Mohamed Emad El-Deen Abdel-AzizLecturer, Dept. of Food Science, Faculty of Agriculture, Cairo Universityبريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg
- Shahinaz Ahmed HelmyProfessor, Department of Food Science, Faculty of Agriculture, Cairo University, Egyptبريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg
- Salwa Bayomi Mohamed El-MagoliProf., Dept. of Food Science, Faculty of Agriculture, Cairo Universityبريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg
- Naglaa A. ShedeedRessercher in food Science
متابعة
Prof. Wael A. Bazaraa
Food Science Department, Faculty of Agriculture, Cairo University
بريد إلكتروني تم التحقق منه على agr.cu.edu.eg